هدایتی کتولی فرماندار و رئیس کارگروه گندم، آرد و نان شهرستان با تاکید بر کیفیت پخت نان در نانوائی و بررسی و نظارت هر چه بیشتر آن گفت: نان، نعمتی است که عامه مردم از آن استفاده میکنند، وقتی که دامنه شمول یک ماده غذایی تا این حد گسترده است باید در تولید آن دقت و نظارت بیشتری صورت گیرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری، هدایتی کتولی افزود: باید بر
کیفیت تولید نان کنترل و نظارت بیشتری شده و با کوچکترین موضوعی که در سلامت نان
مشکل ایجاد میکند، در کوتاهترین زمان رفع مشکل شود.
وی افزود: کمیته کارشناسی وبازرسین اداره صنعت ،
معدن وتجارت ، اتاق اصناف وکارشناسان بهداشت و تعزیرات نیز بصورت مجزا ومستمر نسبت
به بازدید از واحدهای نانوائی اقدام نمایند.
شایان ذکر است از مصوبات این کارگروه شهرستانی که به
ریاست هدایتی کتولی فرماندار و اعضاء کارگروه همراه بود، بررسی پرونده های خبازان
شهر فاضل آباد، اعلام مشکلات خبازان طی مکاتبه از سوی اتحادیه شهرستان جهت ثبت در
سامانه به منظور دریافت سهمیه به اداره کل غله میتوان نام برد.